PISTI

 

Pisti előrelátó.
Baráti társaságának utazást szervez Lengyelországba. Nem szeretné, ha valami szervezési hiányosság miatt barátai csalódottak lennének, ezért bevonja a szervezésbe a területet jól ismerő utazási irodát. Felveszi a kapcsolatot velünk, a Rozetta Tours-szal. Te is légy előrelátó, mint Pisti! Várunk.

 

István osztályfőnök.
Fontosak neki a rábízott gyerekek. Szereti őket. Ezért az auschwitzi osztálykirándulásuk megszervezését szakértőre bízza és a Rozetta Tours-hoz fordul. Ha osztályfőnök vagy és neked is fontosak a rádbízott gyermekek, tégy úgy, mint István: a Rozetta Tours-t bízd meg az utazás megszervezésével!

 

Kálmán atya plébános.
Szeretné, ha hívei többet tudnának és jobban megismernék a premontreieket. Kálmán atya céltudatos. Célja elérésének legjobb eszköze az utazás Kelet- Szlovákiába. Már csak egy olyan utazási irodára van szüksége, amely a kirándulást megbízhatóan magas színvonalon megszervezi. Ekkor jön képbe a Rozetta Tours, amely a premontrei templomok, apátságok és prépostságok mellett nemzeti hőseinkre is figyelmet fordít, mint II. Rákóczi Ferenc szülő és nyugvóhelye, Dobó István szarkofágja vagy gr. Andrássy Gyula kastélyai. Mi levesszük Kálmán atya válláról a szervezés terheit, hogy neki csak a saját feladatára kelljen összpontosítania. Plébános Urak, állunk rendelkezésre!