Zsámbék. Egy műemlékekben gazdag kisváros. Az itt található páratlan szépségű és értékű román-gót romtemplom bejárata felett található körablak a rozetta.

Ezért adtuk utazási irodánknak a Rozetta Tours nevet.

Nekünk fontos, hogy minél több ember megismerje Zsámbékot és környékét. Ideutazzon hozzánk, eltöltsön néhány kellemes órát vagy órákat, napot vagy napokat. Felkészülten, örömmel, igazi vendéglátóként várjuk Önt.

A műemlékek, a történelem és a kulturális kikapcsolódás mellett, lehetőséget kínálunk a sportolni vágyóknak is; úszás, squash, teke, foci, kerékpár, tenisz áll a mozogni vágyók rendelkezésére.

A kulináris élményszerzés is maradéktalanul érvényesül; jobbnál jobb éttermek, kultúrbisztrók, lugasos borozók, színvonalas borászatok várják az ide látogatókat.

Zsámbék művészeti szempontból is meghatározó hazánk kulturális életében: számos esemény, színházi előadás, zenei rendezvény talált otthonra városunkban.

A Zsámbéki- medencében nagy hagyományai vannak a kézművességnek. A sajtkészítő manufaktúra nem csak az ízeket, hanem a sajtkészítés élményét is garantálja.

Várunk iskolákat, ifjúsági és felnőtt csoportokat, egyéni utasokat, családokat a teljesség igényével!