Gyertek Zsámbékra!

 

Használjuk ki a lehetőséget hazánk megismerésére! Itt van a mi szeretett városunk, egy igazi gyöngyszem, amely az ország minden pontjáról könnyen megközelíthető.

Mi, zsámbékiak, büszkék vagyunk 800 éves Romtemplomunkra, a városunk páratlan szépségű fekvésére, a Török-kútra, a Zichy -kastélyra, a Zárdakertre, a premontrei és sváb hagyományainkra, továbbá városunk oktatásban betöltött szerepére. 

Gyere velünk, sétálj velünk, gyönyörködj velünk Zsámbék műemlékeiben és a Zsámbéki-medence megkapó panorámájában!

Idegenvezetőink beavatnak városunk apró és nem apró titkaiba, érdekességekkel teszik élővé (tartalmassá) az egyes műemlékek megtekintését.

Mi szívesen gyönyörködünk nap mint nap városunkban, Neked pedig hozzáadjuk a felfedezés örömét. 

Az ajánlat neve: Magyarország télen is vár!

Speciális ajánlatunk:

       1. Városnézés Zsámbékon (séta) 3900 Ft / fő ( gyerekkedvezmény 14 éves korig: 50%). Az ár tartalmazza az idegenvezetést, illetve a belépőt a Romtemplomba, a Lámpamúzeumba és a sváb tájházba. 

       2. Kirándulás Zsámbék környékén (kisbusz) 6000 Ft / fő ( gyerekkedvezmény 14 éves korig: 50%). Az ár tartalmazza az idegenvezetés, a kisbusz és a belépő költségét. 

       3. Zsámbék és Zsámbék környéke egész napos program (séta+kisbusz) 9900 Ft / fő (gyerekkedvezmény 14 éves korig: 50%). Az ár tartalmazza az idegenvezetés, a busz és az összes belépő költségét. 

Kivételes és különleges premontrei engedéllyel utasaink a Zichy-kastélyt is látogathatják!

Találkozás időpontja és helye: 

  • A délelőtti, illetve az egész napos programon résztvevőket minden szombaton 9.45-kor a Szépia Bio&Art Hotel recepcióján, illetve 10.00-kor a zsámbéki Tourinform Iroda épülete előtt a Szent István téren várjuk.
  • A délutáni programra jelentkezőket minden szombaton 13.45-kor várjuk a Szépia Bio&Art Hotel recepcióján.

Az idegenvezetésre előre bejelentkezés szükséges: rozettatours@rozettatours.hu címen vagy az alábbi telefonszámok valamelyikén 

+36 23 919 152 vagy +36 30 290 6670

 
 

 

További programajánlatainkat itt tekinthetik meg: