[vc_row][vc_column][vc_column_text]

„TÖRTÉNELEMÓRA HELYSZÍNEN”

Auschwitz – Birkenau emlékhely látogatása krakkói városnézéssel és egyéb Dél – Lengyelországi programokkal

Tisztelt Igazgató Asszony/Úr!
Kedves Pedagógusok!

Engedjék meg, hogy szíves figyelmükbe ajánljuk szervezett autóbuszos utazásainkat, amelyek lehetőséget nyújtanak diákjaik számára, hogy az Auschwitz – Birkenau-i tábormúzeumot a helyszínen megismerjék.

A múzeum kifogástalanul felkészült idegenvezetői – magyar vagy angol nyelven – 3,5 órában mutatják be az egykori koncentrációs tábort, szakszerű magyarázatokkal, széles körű ismeretekkel gyarapítva az ifjúság tudását a világtörténelem itt lejátszódó legborzalmasabb eseményeiről. Kérdésekre is készségesen válaszolnak. Lengyel nyelvű vezetés esetén tolmácsot biztosítunk.

A tragikus történelmi emlékhely megtekintése mellett Krakkóval és környékével is megismerkedhetnek a fiatalok.

Krakkóban 3 vagy 4 órás városnézés keretében mutatják be a világvárost, amely nekünk, magyaroknak különösen kedves, hiszen lépten-nyomon magyar vonatkozású emlékekre bukkanunk. A 2 vagy 3 éjszakás csoportoknak Zakopánét is bemutatjuk, illetve lehetőséget kínálunk a Wieliczkai Sóbánya megismerésére, jó idő esetén tutajozásra, továbbá oda vagy vissza útban Árva vára megtekintésére a Felvidéken.

Az utazás teljes időtartamára idegenvezetőt biztosítunk, aki folyamatosan ismerteti a látnivalókat az utazás során, intézi az adminisztratív teendőket a szállodában, az étteremben, gondoskodik az egyes programok zökkenőmentes lebonyolításáról, intézkedik esetleges biztosítási esemény bekövetkeztekor.

Szállás (két lehetőséget ajánlunk):

A

Kimondottan diákturizmusra szakosodott, nagyon színvonalas, 1 csillagos szálló, amely Krakkó belvárosától 4 km-re található. Elhelyezés 2 és 3 ágyas szobákban (két szobához egy fürdőszoba tartozik).

B

Belvárosi hostel, amelyben a diákokat 6-8 ágyas szobákban helyezzük el. A hálószobákhoz megfelelő számú fürdőszoba tartozik. A felnőtteknek 2-3 ágyas fürdőszobás szobák állnak rendelkezésre.

Ellátás 

Reggeli és vacsora (3 fogás + víz)

Utazás

Nyugati típusú, a nemzetközi szigorú előírásoknak megfelelő autóbusz.

Részvételi díj egy főre: 45 fős csoport 30 fős csoport
2 nap / 1 éj
Krakkó–Auschwitz
28.800 Ft / fő 34.800 Ft / fő
3 nap / 2 éj
Krakkó–Auschwitz–Zakopane
39.800 Ft / fő 46.000 Ft / fő
4 nap/ 3 éj
Krakkó–Auschwitz–Zakopane 
49.800 Ft / fő 57.700  Ft / fő

[/vc_column_text][vc_gallery type=”image_grid” images=”106,104,105″][vc_column_text]Auschwitz – Krakkó 2 nap/ 1 éj[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]