A Zsámbéki-medence

 

Zsámbék. Egy műemlékekben gazdag kisváros. Az itt található páratlan szépségű és értékű román-gót romtemplom bejárata felett található körablak a rozetta.

Ezért adtuk utazási irodánknak a Rozetta Tours nevet.

Nekünk fontos, hogy minél több ember megismerje Zsámbékot és környékét. Ide utazzon hozzánk, eltöltsön néhány kellemes órát vagy órákat, napot vagy napokat. Felkészülten, örömmel, igazi vendéglátóként várjuk Önt.

A műemlékek, a történelem és a kulturális kikapcsolódás mellett, lehetőséget kínálunk a sportolni vágyóknak is; úszás, squash, teke, foci, kerékpár, tenisz áll a mozogni vágyók rendelkezésére.

A kulináris élményszerzés is maradéktalanul érvényesül; jobbnál jobb éttermek, kultúr- bisztrók, lugasos borozók, színvonalas borászatok várják az idelátogatókat.

Zsámbék művészeti szempontból is meghatározó hazánk kulturális életében: számos esemény, színházi előadások, zenei rendezvények találtak otthonra városunkban.

A Zsámbéki medencében nagy hagyományai vannak a kézművességnek. Sajtkészítő manufaktura nem csak az ízeket, hanem a sajtkészítés élményét is garantálja.

Várunk iskolákat, ifjúsági és felnőtt csoportokat, egyéni utasokat, családokat a teljesség igényével!